2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonları

2020 İlkbahar Yaz koleksiyonlarını sizin için derledik. Şimdiden 2020 modasına hazır olmanız için yazımıza bakmanız yeterli olacaktır.

Tom Ford 2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Tasarımcılar New York Moda Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri defileler için şehrin en otantik ve bir o kadar da imzası haline gelen yerleri seçiyor. Onlardan biri de Haziran ayında CFDA’nın yeni başkanı olan Tom Ford’un New York metrosunda düzenlediği 2020 İlkbahar Yazı defilesi… Moda haftasında yer alan Ford “Artık daha sakin bir zamanımda olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde Amerika’nın tüm dünyada bilinen lüks spor stilini geri getiriyorum”dedi.

Zimmerman 2023 İlkbahar Yazı Koleksiyonu

Tasarımcı Nicky Zimmermann gelişen bir genç kızdan ilham aldığını belirtiyor. Katmanlı fırfırlı elbiseler, mini etek modelleri, kabarık kollu dantel kumaşlar ve tabii ki beyazın tüm asilliğini ortaya koyan kombinler oldukça ilgi çekti.

Carolina Herrera 2023 İlkbaharı Yaz Koleksiyonu

Carolina Herrera’nın tasarımlarından beyaz gömlekler ve saten etekler bu sezonun sevilen parçalarından olacak gibi gözüküyor. Puantiye ve çiçek detayları en çok kullanılan detaylardan oldu.

Kate Spade New York 2023 İlkbahar Yazı Koleksiyonu

Glass, çiçek desenli gömleklerin üzerine tasarladığı crochet elbiseleri ile kadınların genç hissetmesi gerektiğini düşünüyor ve şunları aktarıyor: “Gösterideki insanların, gerçek hayatta karşılaşabilecekleri kadınları görmesini ve bunu hissetmesini istedim.”

Bu markanın birçok ürün kategorisinde tasarımları mevcut. Bu aralar düz ayakkabılar konusunda tasarımları ön planda tutuluyor.

Jason Wu 2023 İlkbahar Yazı Koleksiyonu

Koleksiyonda kusursuz görünmeyi esas alan tasarımcı farklı dokular efektli kumaşlar bol bol kullanmış. Koleksiyonu ise imzası haline gelen minik fırfırlarla süslenmiş üç katlı tül elbiseyle sonlandırdı ki bu elbise Wu’nun gerçek güzellik anlayışı olarak kabul edildi.

Tommy Hilfiger 2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Tommy Hilfiger ve Amerikalı şarkıcı Zendaya işbirliklerinin ikinci sezonunda moda dünyasını Afro Amerikan kültürünü simgeleyen Harlem’e götürdü. 70’li ve 80’li yılları yansıtmaya çalıştılar.

Geniş paçalı pantolon takımlar, puantiye desenleri ve parlak zımba detayları olan tasarımlar ilgi gören kıyafetler arasında yer alıyor.

Ralph Lauren 2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Brandon Maxwell 2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Rag&Bone 2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 

Hellessy 2020 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Tadashi Shoji 2023 İlkbahar Yazı Koleksiyonu 

Red Valentino 2023 İlkbahar Yazı Koleksiyonu

Yorum yapın